ESCAPE ROOM

Ha arribat a les nostres mans un paquet que conté una misteriosa caixa forta. Una cosa extranya s’observa a l’etiqueta del destinatari. Sembla que algú a l´últim moment ha volgut canviar l´adreça perquè siga rebuda per nosaltres. Per les seues característiques i les anàlisis que hem realitzat, tenim sospites que podría haver sigut propietat del famós poeta Miguel Hernàndez. Cas que siga cert, necessitem trobar els digits de la combinació i esbrinar quina cosa amaga. Tenim una dada amb què començar. Al costat de la caixa forta hem trobat una cosa més. Necessitem un equip amb alta capacitat d’enginy per aconseguir més pistes i desxifrar la combinació de la caixa forta en 30 minuts. No tenim més temps. És probable que els veritables destinataris del paquet vulguen destruir el seu contingut i ens troben en breu. Hem d’aconseguir-ho, allò que amaga la caixa forta ha de veure la llum. Confiem en vosaltres, sou la nostra única esperança.

SECRET HUNTER -ESCAPE ROOM és una empresa dedicada a l’oci i a l’entreteniment que ofereix experiències inoblidables per a compartir amb els amics, amb la família, amb la parella i fins i tot amb els companys de treball. Es tracta d’una empresa dedicada als jocs d’escapament en què els participants han de formar un grup i treballar de forma organitzada per a desxifrar les pistes o els enigmes amagats amb la finalitat de complir una missió o escapar d’una habitació.

En aquesta ocasió, i gràcies a l´organització de la Fira del Llibre d´Alacant 2017, qui vulga participar fins a completar les hores disponibles, podrà gaudir gratuïtament d’una nova activitat creada exclusivament per a la Fira. Es tracta d’un joc d’escapament a l’aire lliure de 30 minuts amb la finalitat que tothom que hi paticipe conega millor Miguel Hernàndez, un dels poetes alacantins més importants de la literatura espanyola. I quin millor moment que el 75 aniversari de la seua mort.


Els díes i les hores disponibles en què es durà a terme l´activitat seran els dissabtes 1 i 8 de juliol, des de les 18.00 h a les 21.00 h.

DISSABTE 1 DE JULIOL

DISSABTE 8 DE JULIOL

18.00 h

18.00 h

18.45 h

18.45 h

19.30 h

19.30 h

20.15 h

20.15 h


Per apuntar-se i escollir una de les hores disponibles, necessitaràs contactar via telefònica amb Secret Hunter al telèfon 655 937 094

Afanya’t! ¡No perdes l’oportunitat de jugar!